REKLAMA
  1. Rozrywka
  2. Książki

Kulinarny tydzień - gotowanie z e-bookami za mniej, niż 4 zł

Od dziś do 25.02 trwać będzie promocja na e-booki kulinarne. Ofertą objęte zostały poradniki, wprowadzające w tajniki rozmaitych kuchni - nawet najbardziej wytrawni smakosze znajdą coś dla siebie.

19.02.2013
21:02
Kulinarny tydzień - gotowanie z e-bookami za mniej, niż 4 zł
REKLAMA
REKLAMA

Czytnik w kuchni to, pomijając ryzyko ciężkiego do przewidzenia w skutkach nakarmienia go przygotowywanymi aktualnie pysznościami, niewątpliwie praktyczne rozwiązanie. Z powodzeniem może zastąpić opasłe, wypełnione rozmaitymi przepisami tomy i ułatwić poszukiwania pożądanej receptury. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom smakoszy, na ebookpoint.pl wystartowała dziś promocja, obejmująca wszystkie poradniki kulinarne dostępne w serwisie.

Oferta będzie aktualna przez cały najbliższy tydzień. Z całą pewnością nie można jej odmówić różnorodności i cenowej atrakcyjności. Najtańsze e-booki nabyć można za 3,84 zł. Wśród nich znalazły się serie: Kuchnie Świata - w tym francuska, grecka, hiszpańska, indyjska, meksykańska, rosyjska, śródziemnomorska, żydowska, węgierska, włoska oraz turecka a także Kuchnia Polska, gdzie poszczególne pozycje odnoszą się do regionalnego zróżnicowania kraju - małopolska, wielkopolska, kujawy, mazowsze, pomorze i kaszuby, świętokrzyskie, oraz warmia i mazury.

REKLAMA

Coś dobrego dla siebie znajdą także entuzjaści ciast i ciasteczek oraz win i nalewek. Miłośnicy piwa za możliwość zdobywania wiedzy o swoim ulubionym trunku zmuszeni będą zapłacić nieco więcej, bo 8,40 zł. Internauci mogą liczyć także na porady w kwestii przygotowywania śniadań, obiadów i potraw okolicznościowych - w tym wypadku wigilijnych. Na uwagę (już choćby przez wzgląd na sam tytuł) zasługują także Przeboje kuchni staropolskiej. Fruwające dziki i dania miłosne (8,40 zł) oraz Gotowanie dla geeków. Nauka stosowana, niezłe sztuczki i wyżerka (28,20 zł). Szczególnie interesująca jest ostatnia z wymienionych pozycji. Dzięki zawartej w niej wiedzy i praktycznym poradom, podstawy trudnej sztuki pichcenia i wydobywania z potraw aromatów i obrazów o których zmysły jak dotąd mogły tylko pomarzyć, nauczy się każdy, nawet ci najbardziej oporni.

Zachęcamy więc do gotowania z e-bookami i trzymając kciuki za niespalone kuchnie, życzymy smacznego!

REKLAMA
Najnowsze
Zobacz komentarze
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA